Even voorstellen…

Volg jij @bvkgroep al op Twitter? En heb je ‘Bijles Maas & Waal’, ’Company Courses’ en ‘Verretaal’ al geliked Facebook? Mooi! Want de komende periode staat je weer genoeg nieuwe, frisse en interessante content te wachten!

 

Mijn naam is Hannah van Riswijk, ik heb net eindexamen Gymnasium gedaan en ga volgend jaar Geneeskunde studeren. Ik heb gedurende het afgelopen schooljaar met heel veel plezier bijlessen verzorgd bij Bijles Maas en Waal. Ik begeleidde verschillende leerlingen van verschillende niveaus in veel verschillende vakken. Vanaf deze maand ga ik, naast het geven van bijlessen, aan de slag met de blog, online marketing en alle sociale kanalen van Bart van Kraaij Groep. Je zult nog veel van me horen de komende tijd! 😉 Ik kijk ernaar uit om jullie een inkijkje te geven in deze organisatie. Ik ga mijn uiterste best doen jullie te laten zien wat er hier allemaal gebeurt en waarvoor je allemaal bij Bart van Kraaij Groep terecht kunt! Een hele mooie nieuwe uitdaging met heel diverse taken waar ik al mijn creativiteit voor in de strijd zal gooien.

Maak kennis met de educatieve concepten van Bart van Kraaij Groep, maak kennis met onze medewerkers en kom erachter hoe ervoor gezorgd wordt dat samen een hoger niveau bereikt wordt! Want dat wil uiteindelijk iedereen, toch?

Als je specifiek aan mij nog vragen hebt, kun je contact met me opnemen via hannah@bvkgroep.nl. En dan ten slotte: stay tuned!