Free to go!

In slechts 3 stappen 24/7 een auto huren

Bart van Kraaij Groep werkt samen met De Waal Autogroep aan een nieuw mobiliteitsconcept in Maas en Waal. Bart van Kraaij Groep krijgt van studenten regelmatig de vraag of zij een auto kunnen lenen als zij naar een bijles of klusje moeten. We zijn op zoek gegaan naar een passende oplossing en die hebben wij gevonden! Met Free to go kunnen zij voor korte ritjes gemakkelijk op pad.

Hoe werkt het?

Wie zelf geen auto heeft, maar wel incidenteel over vervoer wil beschikken, kan in drie stappen een huurauto regelen. Hoe? Via Free to go, waarbij je alleen de tijd, de brandstof en de kilometers betaalt die je verbruikt. Eenmalig registreren en de app downloaden is voldoende om zorgeloos de weg op te kunnen.

Eenvoudig en altijd beschikbaar

De Free to go-auto’s zijn uitgerust met een speciale techniek, zodat de auto 24/7 beschikbaar en benaderbaar is voor verhuur en je deze eenvoudig opent met een kaart. Je bepaalt zelf het moment van ophalen en inleveren. De gebruikskosten worden per kwartier en per werkelijk gereden kilometer berekend. Daarnaast is er een dagtarief (07:00 tot 19:00 uur) en een nachttarief (19:00 tot 07:00 uur). Hierbij kan de korting in de daluren oplopen tot wel 75% ten opzichte van het dagtarief. Je bespaart hierdoor aanzienlijk op de huurkosten.

Lees er meer over op de site van Free to Go