Machteld Walraven

Normaal begin je altijd met jezelf voorstellen en vervolgens beschrijf je jouw reis van de basisschool tot aan je eerste sollicitatie. Maar ik begin andersom. Waarom? Omdat ik vaak het andere pad kies.

In mei 2015 heb ik mijn diploma voor de opleiding Marketing en Communicatie met uitstroomprofiel Evenementen gehaald. Ook mocht ik in 2015 de derde prijs ontvangen van de jaarlijkse verkiezing ‘Student van het jaar’ op het Koning Willem I College voor de categorie ‘Bijdrage aan de Community’.

Middelbare school

Hoe ben ik terecht gekomen op deze opleiding? Nou, in 2012 heb ik besloten om te stoppen met mijn havo. Ik zat niet op mijn plek op de middelbare school. Gelukkig wist ik al na twee dagen op mijn nieuwe opleiding dat ik de goede beslissing had genomen.

Ik schaamde me ervoor

Mijn beslissing maakte veel bij mij los en in het begin schaamde ik me ervoor. Je middelbare school niet afmaken, kan eigenlijk niet, hè. 2015 is daarentegen een goed jaar geweest. Ik vertel dit verhaal om duidelijk te maken en om te bewijzen dat er meer paden te bewandelen zijn om je doel te bereiken.

Zoals u misschien al had begrepen, ben ik meer een doener. En die zal ik altijd blijven! Ik help graag mensen en haal energie uit de waardering die je hiervoor terug krijgt. Ik hou mij bezig met de communicatie en marketing binnen Bart van Kraaij Groep.

Even voorstellen

Dan zal ik me nu nog even voorstellen. Hi, mijn naam is Machteld Walraven. Ik woon samen met mijn vriend in Druten. Ik kan ook zeker zeggen dat ik het Land van Maas en Waal niet snel zou verlaten. Ik leer elke dag nog dingen en zou het fantastisch vinden om samen met u naar een hoger niveau te gaan!

Lees hier meer over excellent Student