D'n Bogerd

D'n Bogerd

D’n Bogerd beschikt over een grote theaterzaal met tribune en diverse andere  zalen die kunnen worden ingezet voor zowel kleine gezelschappen als voor  groepen tot ruim 500 personen. Uitgekiende combinaties tussen de zalen en een ruimtelijk ingerichte foyer en vide, maken D’n Bogerd uitermate geschikt voor bijeenkomsten van uiteenlopende aard. Op de eerste etage van D’n Bogerd zijn moderne flexplekken ingericht,  waar onder andere Bijles Maas en Waal gebruik van maakt.

TopTutors

TopTutors

Stichting Toptutors is een Nederlandse stichting zonder winstoogmerk.  De stichting vindt dat goede bijles en ondersteuning binnen handbereik  moeten zijn voor iedereen. Door intensief samen te werken met middelbare scholen, brengt de stichting scholieren in contact met getalenteerde oud- leerlingen. De stichting coördineert de bijlessen  en neemt de administratieve  lasten bij de studenten weg.

SCIO

SCIO

Bij SCIO kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor begeleiding en ondersteuning bij zaken waar zij in hun leven tegenaanlopen. Dit kan  van alles zijn: (faal)angst, pesten of een te hoge werkdruk. Ieder mens is  anders en heeft dus ook iets anders nodig om te groeien. SCIO’s jonge maar  ervaren psychologen hebben één missie: psychologische hulp moet  laagdrempeliger, persoonlijker en praktischer. Gezien de zeer snelle groei in  het afgelopen jaar, werkt deze denk- en werkwijze goed.

Studentenklusjes

Studentenklusjes

Heeft u wel eens klusjes in of rond het huis waar u nooit aan toe komt?  Wij hebben voor u de oplossing! Studentenklusjes bemiddelt tussen  Maas en Waalse studenten en particulieren. U kunt aangeven welke klusjes  wanneer gedaan moeten worden. Wij gaan vervolgens op zoek naar een  geschikte student of scholier. Zo heeft u meer vrije tijd en heeft de student of  scholier een leuk bijbaantje!

Bijles in de Betuwe

Bijles in de Betuwe

Bijles in de Betuwe verzorgt Bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in de Betuwe. De onderneming wordt gerund door Noor Gremmen. Onze missie is een waardevolle begeleiding voor zoveel mogelijk leerlingen uit het voortgezet onderwijs toegankelijk en bereikbaar te maken.

NG Events

NG Events

NG Events is een onafhankelijk evenementenbureau dat u ondersteunt voor al uw (feestelijke) evenementen. Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel organiseren van diverse evenementen. Wij denken na over de kleinste details, komen met ideeën en zorgen dat de dag vlekkeloos verloopt. Als het nu gaat om een bruiloft, tuinfeest, opening of spellendag, alles is mogelijk. We hebben een uitgebreide ervaring van grote tot kleine feestelijke evenementen.

BeterWerk

BeterWerk

Ons hart én onze oorsprong ligt in de regio Maas & Waal. Al sinds 2008 is BeterWerk actief in deze regio, waardoor we hier inmiddels een loyale klantenkring hebben opgebouwd. U kunt bij BeterWerk terecht voor al uw HR-vraagstukken, uitzendwerk, werving en selectie, vakantie- en seizoenswerk en payrolling. Zowel langlopende projecten als korte pieken.

Tess Oostvogel

Tess Oostvogel

Bent u op zoek frisse, sprankelende en professionele foto’s?  Van een portretfoto van uzelf, met uw geliefde of familie tot interieur en zakelijk, bij mij bent u aan het juiste adres! Heeft u een bedrijf en is het tijd voor nieuwe foto’s? Of wilt u een reportage van uw (her)opening, presentatie of jubileum? Op mij kunt u rekenen.

4Teamspirit

4Teamspirit

4Teamspirit biedt trainingen die opgezet zijn met het communicatie-instrument True Colors. True Colors is een krachtig instrument wat zowel effectief is  voor management als medewerkers.  Deze trainingen worden op maat voor u ingericht met als doel slimmer en slagvaardig te communiceren met iedereen in je omgeving. Daarnaast hebben we ook aandacht voor de toekomst, het onderwijs.

Meer weten over onze diensten?