Sanne Peters

Zo’n 4 dagen per week ben ik coördinator van Bijles Maas en Waal bij Bart van Kraaij Groep. Sinds 2015 ben ik hier al werkzaam en dat bevalt mij heel erg goed.
Mijn naam is Sanne Peters, van oorsprong leerkracht voor het basisonderwijs, maar nu heb ik een zeer afwisselende functie als coördinator.

Ik ben bij Bijles Maas en Waal gestart als huiswerkbegeleider, leerlingen helpen die het lastig vinden om het overzicht te houden van al het schoolwerk en daarnaast helpen met plannen en leren. Wat ik vooral erg prettig vind aan dit werk is dat je de leerlingen, ieder op hun eigen manier, kan begeleiden met al hun schoolwerk.
Dat doe ik nog steeds één middag per week, daarnaast zorg ik ervoor dat alle leerlingen die graag bijles krijgen een geschikte bijlesgever toegewezen krijgen. Ik heb daarvoor ook contacten met de ouders, onze studenten en docenten.

Naast de bijlessen organiseer ik ook jaarlijks de examentrainingen en het is natuurlijk hartstikke mooi om te zien als dit naar ieders tevredenheid verloopt. En dat alle examenkandidaten uiteindelijk hun diploma in ontvangst mogen nemen!

Zoals je kunt lezen ga ik natuurlijk altijd met plezier naar mijn werk, maar toch ben ik ook erg graag thuis bij mijn zoon Xenn en hond Lana. Samen genieten we van gezellige uitjes met vrienden en familie.

Lees hier meer over Bijles Maas en Waal