Shanna van Rossum – van Breukelen

Sinds 2019 ben ik werkzaam als Management Assistente bij Bart van Kraaij Groep. Dit is een brede en uitdagende functie waarbij ik mij niet hoef te vervelen.

Ik ondersteun de coördinatoren met verschillende taken. Dit verschilt van het afhandelen van secretariële taken en communicatieve taken, maar ik heb ook een eigen takenpakket.

Denk hierbij aan de marketing en communicatie zoals; het bijhouden van de Social Media en de websites. De advertenties en persberichten in de krant. De promotievideo’s en foto’s. En het ondersteunen en organiseren van open avonden.

Met mijn achtergrond in de verpleging, heb ik affiniteit met ouderen, en dit komt bij het project de Senior Digi Club goed van pas. Met mijn achtergrond in de evenementenorganisatie kan ik gestructureerd plannen en organiseren, en zo zal dit van pas kunnen komen tijdens het organiseren van activiteiten.

Naast mijn werk heb ik als hobby het bewerken van video’s, en vind ik het leuk om te fotograferen. Thuis ben ik graag bij mijn man en zoontje in Horssen.