Werken bij Bart van Kraaij Groep

Bart van Kraaij Groep is constant op zoek naar enthousiaste jonge mensen. We bieden je leuk en afwisselend werk aan met natuurlijk een mooie vergoeding. Je kunt alle kanten op binnen een jong en innovatief bedrijf. Door het grote aanbod van diensten hebben wij voor iedereen wat wils. Heb je een passie voor onderwijs en lijkt het je leuk om bijles of studiebegeleiding te verzorgen? Dan is Bijles Maas en Waal of Excellent Student wellicht een goede optie. Heb je interesse om bij mensen thuis klusjes te doen? Dan is werken via Studentenklusjes.nl een leuke mogelijkheid. Heb je meer gevoel voor taal? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij Scriptiecontrole of Verretaal.

Je houdt je kennis op peil

Werken bij Bart van Kraaij Groep levert je een prachtige ervaring op. Dit kan je tijdens je opleiding en in je latere carrière zeer goed van pas komen. Natuurlijk staat het verzorgen van bijlessen, cursussen en vertalingen ook goed op je cv. Je houdt je kennis van bepaalde vakken op peil. Daarnaast heb je bij ons altijd zeer flexibele werktijden. Je bepaalt helemaal zelf hoeveel uur je wil werken, wanneer en op welke locatie.

We hebben onze mensen gevraagd wat zij nou zo leuk vinden aan hun werk bij Bart van Kraaij Groep. Hierin komen de volgende punten naar voren:

  • Sluit aan bij de opleiding
  • Afwisselend werk
  • Vrijheid en flexibiliteit
  • De dankbaarheid en de vele leuke reacties van ouders / leerlingen / klanten.
  • Werken bij een jong en innovatief bedrijf

 Hoe werken wij?

Bart van Kraaij Groep is een bemiddelingsbureau. Wij brengen bijlesgevers, scriptielezers, vertalers en trainers in contact met klanten. Dat betekent dat je niet bij ons in dienst bent, maar geheel zelfstandig. Je bent dus geheel vrij om de diensten naar eigen inzicht te verzorgen. Je bepaalt ook zelf hoeveel en wanneer je wil werken. Je kunt met je vragen natuurlijk wel altijd bij ons terecht en wij regelen jouw administratie.

 Interesse?

Heb je interesse om bij Bart van Kraaij Groep te komen werken? Stuur dan een e-mail naar Bart van Kraaij via bart@bvkgroep.nl en informeer naar de mogelijkheden. Vermeld in je e-mail in ieder geval:

  • Je motivatie
  • Je huidige opleiding
  • Je contactgegevens, zoals adres, woonplaats, telefoonnummer
  • De diensten die je zou willen verzorgen (bijlessen, klusjes, vertalingen)
  • Of je de beschikking hebt over een auto

Let op: je dient te beschikken over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) alvorens je via ons kunt gaan werken.

Meer informatie over onze diensten?